Vízi Kalandpark Pécsen a Central Wakeparkban

Vízi Kalandpark Pécsen a Central Wakeparkban

Nyár, kánikula, vízpart, kikapcsolódás, felhőtlen szórakozás. Ezek a közhelyek jutnak talán elsőként eszünkbe a nyári iskolai szünet kapcsán. Igen ám, de aki a városban él, főleg Pécsett, annak nem túl sok vízes kalandra, kikapcsolódásra volt alkalma mindezidáig a város határain belül. Leszámítva a strandokat nem igazán tudtak hova menni a gyerekek és az őket kísérő, felügyelő felnőttek. Persze ott van Orfű, Siklós, Hertelend, de ezekhez a vízes attrakciókhoz mind utazni kell. Mostantól azonban Pécsett is talál magának aktív vízparti illetve inkább vízisportos kikapcsolódást az aki szereti a vízes kalandokat. Vízi Kalandpark nyílt ugyanis a pécsi Central Wakeboardparkban, a Tüskésréti-Tavon, a Siklósi úton található Interspar mögött.

Kiknek ajánljuk ezt a Vízi Kalandparkot?

  • Családoknak
  • Baráti társaságoknak
  • Osztályoknak
  • Cégeknek csapatépítésre
  • Szülinapos rendezvényekre
  • Sportolóknak
  • Illetve bárkinek aki szereti a vízet és a vidámságot

Csapatépítés cégeknek

Képzeld el, mennyire jó móka egy órát eltölteni ezen az akadálypályán és megnézni, hogy a kolléga aki a munkahelyen a leg-leg-leg, vajon hogy boldolgul és hogy teljesít amikor körbe kell fusson a vízi kalandparkon!

Vízi Kalandpark Pécs - Central Wakeboard Park
Változatos akadályokon szórakozhatnak a vendégek

A Tüskésréti-tó vízén tilos a fürdőzés, azonban a rajta lévő wakeboard pálya egy olyan vízi kalandparkot épített, melyet minden 10 év feletti, úszni túdó vendégük használhat. A belépőjegy mellé mentőmellényt is biztosít a pálya.

Képzelj el egy rakás felfújhatós vízi akadályt, trambulint, csúszdákat, ugrótornyot, blob jumpot, vízi körhintát, liánt, mókuskereket, stb…

Vagy inkább képzelgés helyett nézd meg ezt a videót és próbáld ki magad a Central Wakeboard Park új attrakciójában, ahol a felnőttek újra gyerekké változnak!

Ha esetleg kedvelted a Ninja Warrior vagy Exathlon című televíziós vetélkedőket, akkor biztosan imádni fogod ezt a vízi kalandparkot, ahol garantáltan hűsítő, aktív kikapcsolódásban lehet részed úgy, hogy ki sem tetted lábad a városból.

 

Vízi Kalandpark Pécs - Central Wakeboard Park
Vízi körhinta
Aquapark Pécs - Central Wakeboard Park
Az akadálypályán akár időre is versenyezhetnek a vendégek
Vízi Kalandpark Pécs - Central Wakeboard Park
Átkelni az imbolygó párnákon nem is olyan könnyű
Aquapark Pécs - Central Wakeboard Park
Trambulin a tó közepén
Vízi Kalandpark Pécs - Central Wakeboard Park
Mókuskerék és egyéb akadályok
Blob Jump - Central Wakeboard Park
A Blob Jump egy olyan humán katapult, ahol egy nagy párnáról repítik levegőbe a ráfekvő embert társaik úgy, hogy egy toronyból a párna másik végére ugranak