Central Wakeboard Park hangulat videó

Central Wakeboard Park Pécs Aframe Funbox

Central Wakeboard Park hangulat videó Pécsről,  2018 júliusiában

A pécsi Central Wakeboard Park legfiatalabb, kezdő kislányától a versenyeken résztvevő teenager rideren át apukáig csúsznak benne wakeboardosok. Kicsit remélem nektek is visszaad abból a hangulatból, amit egy viedéki magyar város, városon belüli wakeboard páylája ad nekünk nap mint nap a szezonban. Képzeld el, milyen jó itt nekünk Pécsen, hogy a munka után kb. max 10 perc autózással elérjük a wakeboard pályát. Így akár a zárás előtti harminc percért is érdemes kimenni, sokszor az utolsó félórában lehet a legjobbat wakeboardozni. Addigra a többieknek már elfáradt a keze, az órás jegyek zöme lejárt és lehetőség van úgy menni, hogy esetleg egy üres “mitnehmer” mögé tegyen fel a kezelő:-)

A videót drónnal vettük fel, szinte végig lassítva van, a zene is nyugis, nem pörög, nem lesz gyors, de hangulatos:-)

Helyszín: www.centralwake.hu, Pécs. A Centralwake facebook oldalához kattints ide!

Riderek: Tatti, Lilla, Maja, Igor, Zénó, Isti, Mező Bé.

Central Wakeboard Pálya

Ha az ország más pontján élsz és rajongsz a wakeboardozásért, ajánlom figyelmedbe Pécset. A mediterrán hangulatok városa szlogen kissé közhelyes talán, mégis találó. Szívesen látunk téged a kábelpályánkon ahol az öt oszlopos mellett egy 2.0, azaz két oszlopos ( wakestation gyártmányú) wakeboard pálya is található, szóval ha kacérkodsz életed első invert ugrásával amit a nagy pályán eddig nem mertél megpróbálni, a pécsi Central Wakeboard Parkban két oszloposon megtanulhatod.

Gasztro

Van grill terasz és vízi vidámpark is. A belváros illetve a város feletti Mecsek hangulata, mely a wakeboard pályáról is látszik, egyedülálló. Történelmi belvárosunk egy várfal által határolt terület, ahol kellemes vendéglátó egységekben pihenheted ki a napi csúszás fáradalmait. Mivel a város felett magasodik a Mecsek, így a hegyi kerékpárodat sem kell otthonhagynod, de ha az extrémsportok közül netán a sziklamászásban is érdekelt vagy, azt szinteén megteheted a mecsekoldali városrészben a Tettye Park felett vagy a közeli Villányban, ahol ugye mondanom sem kell, milyen jó borókat kóstolgathatsz. Szóval irány Pécs! Irány a Central Wakeboard Park Pécs!