Wakeboard Pécs videók 2019 májusából

Wakeboard Pécs azaz a pécsi wakeboard élet 2019 májusában

Wakeboard Pécs videók 2019 májusából

Beindult a wakeboard élet Pécsen is. A 2019-es szezon immár három hete tart legnagyobb örömünkre. Így hát kameráztunk is párszor a pályán (www.centralwake.hu). Schmidt Bazsiról egy külön videó készült ahogy az aframe funboxon roppant ötletesen gappel, transzferel, vagy épp átugrik felette 360-ban. Nagyon komoly trükk sorozatot mutatott be Bazsi ebben a fél órában amikor ezeket a felvételeket készítettem róla. A videók mellett persze fényképeztem is. A nagyok mellett pesze a kicsik is nagyon lelkesek, sőt! Lefogadom, hogy a 9-12 éves korosztály ment idén a legtöbbször körbe a Central Wakeboard Parkban. Fiúk lányok egyaránt állandóan várják a handyt a startban.

Bazsi és a Funbox videó:

Zénó, Zé és a Nollie Start:

Zénó és Zé mindketten az utóbbi évek trendjét követve nagyobb deszkára váltottak ( kb. akkorára, mint amivel 3-4 éve még a 80-90 kilós felnőttek csúsztak ), így bár tavaly már néha néha összejött nekik egy nollies start de most a padra támasztva a deszka orrát, magasabbra rugaszkodva pár perc alatt sikeresen megcsinálták mindketten a nollie startot. A videó végén egy egy 360 is megy a kickerről, majd Zénó egy front 540-et is letesz de sajnos “buttcheck” és elengedés lett a vége.

 

Maja és Zé videója:


A gyerekek különösen imádnak tandemezni ahogy a fenti példából is látszik. Zé még csak 10 éves de azért 270 out-tal jön le a Rooftopról és Gappalei a Funbox tetejét, Maja pedig balos és jobbos kickert landolgatja akár switchben is.

Képek:

Wakeboard Pécs 2019 Május Seatbelt Grab by Schmidt Bazsi
Seatbelt Grab by Schmidt Bazsi

 

Wakeboard Pécs Mezővári Bálint Back 7Mezővári Bálint Back 7

 

Zénó a blind 180 gyakorlása közben

Ugye azok az alapok….milyen fontosak?  És ez már majdnem megvolt….? ?

 

Valerian a jellegzetes nyújtott testes Tantrummal

 

Maja kedvenc grabjét próbálgatja